PROIECTARE IN CONSTRUCTII

Indiferent de tipul construcției tale, echipa noastră de consultanți îți oferă soluții de proiectare construcții menite să te ajute să câștigi timp, să eficientizezi utilizarea resurselor și să reduci costurile de construcție.

Alături de noi, vei avea parte de eficiență maximă încă de când construcția ta se află în stadiul de idee. Pe baza informațiilor tale, întocmim proiectele arhitecturale complete, realizăm studiile de fezabilitate necesare precum și audituri tehnice în vederea obținerii de documente, avize și documentații necesare.

Orice constructie, fie ca este vorba de o casa, vila , cabana, sau spatiu public ( pensiune, hotel, restaurant, magazin) are ca punct de plecare PROIECTUL , care trebuie sa contina toate detaliile viitoarei constructii.

Iti punem la dispozitie , la cele mai mici preturi, servicii complete de proiectare pentru constructii – pornind de la conceptul preliminar, consultanta, arhitectura , vederi 3D, proiecte rezistenta, instalatii, dosare pentru obtinerea avizelor necesare , dosar pentru obtinerea autorizatiei de constructie .

Proiectam orice model de casa / imobil, adaptata cerintelor si specificatiilor dumneavoastra, ca numar de camere, dispunere camere, arhitectura exterioara, etc.

Pentru a  fi mai usor sa te orientezi, iti punem la dispozitie o gama larga de modele / planuri, din care poti alege ceea ce te intereseaza , in varianta propusa de noi, sau cu modificari, daca planul propus nu corespunde cu exactitate cerintelor tale.

Telefon: 0735.281.070

Proiectare 1
Proiectare 2