Pardoseli Industriale – dispunem de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari de montaj pardoseli  industriale la standarde inalte de calitate cu personal calificat, echipamente performante specifice fiecarei lucrari in parte, si nu in ultimul rand folosind doar materiale de top, furnizate de producatori importanti din domeniu cu care compania noastra a stabilit parteneriate de-a lungul activitatii.

Pardoselile îndeplinesc o funcție de suport pentru incaperile din ansamblul unei cladiri, dar si pentru spatiile din exteriorul acesteia, astfel putem vorbi despre pardoseli interioare si pardoseli exterioare. Stratul suport este acoperit cu un material de finisare in scopul realizarii unei suprafete circulabile sau practicabile.

Pardoselile industriale sunt rentabile pentru orice tip de podele industriale deoarece acestea isi dovedesc rezistenta in timp, se instaleaza rapid si indeplinesc practic toate cerintele industriei moderne de procesare. Printre principalele solutii tehnice pentru sarcini grele din industria alimentara, industria auto, farmaceutica, sunt pardoselile pe baza de rasini poliuretanice și epoxidice.

Pardoseli industriale elicopterizate din beton cu strat de uzura sunt recomandate pentru: depozite, hale industriale, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee, piete, etc. Pardoselile industriale din beton elicopterizat superfinisat mecanic castiga teren pe piata romaneasca. Practic o noua constructie, fie ea sediu de firma, hala industriala, depozit, parcare, este de neconceput fara pardoseli industriale elicopterizate din beton. Pardoselile elicopterizate din beton pot fi cu strat de uzura foarte dure, cu proprietati mecanice deosebite si fara strat de uzura cu rezistenta data de calitatea betonului folosit.

Asiguram clientilor toata gama de servicii pentru realizarea pardoselilor industriale, pana la livrarea la cheie a acestora. Daca sunteti in cautarea unei companii cu experienta in domeniul “pardoseli industriale”, nu ezitati sa ne contactati !

Telefon: 0735.281.070

Pardoseli 1
Pardoseli 2