Constructii Vașcău

Constructii Vașcău

Suntem o firma de constructii cu personal calificat in domeniul constructiilor civile cat si in cel al constructiilor industriale. asiguram suport atat in domeniul constructiilor mici, mijlocii cat si a celor mari in orice localitate din tara, inclusiv in Vașcău. Executam in Vașcău urmatoarele tipuri de constructii si amenajari interioare: constructii civile si industriale, construtii caseconstructii case la cheie, mansarde blocuri, amenajari interioare si exterioare, compartimentari gips carton. 

De ce Constructii Vașcău?

  • Pentru ca suntem: O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii in Vașcău, necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva.
  • Pentru ca respectam: Standardele de calitate si Termenele de realizare stabilite.

PRETURI CONSTRUCTII Vașcău FOARTE ACCESIBILE

Folosim in realizarea fundatiilor constructiilor civile si industriale din Vașcău, materiale de o calitate si durabilitate superioara: beton, otel beton, plase sudate, aditivi, membrana hidroizolatoare. Acestea prezinta un grad de rezistenta ridicat oferind un plus de siguranta si fiabilitate. De asemenea, structurile de rezistenta sunt realizate din otel beton, plase sudate si beton, elemente care prezinta de asemenea un grad ridicat de siguranta si rezistenta.

Firma noastra ofera si solutii clasice in materie de constructii civila in Vașcău. Dintre acestea, cele mai importante sunt pe sectoarele de zidarie portanta si beton, a structurilor pe cadre cu umplutura de zidarie, constructii usoare pe structura din lemn stratificat sau brut, profile zincate tip Z, cladiri cu destinatie industriala pe structura metalica si inchidere cu panouri sandwisch, tabla zincata sau policarbonat.

Asadar, in domeniul constructiilor obiectivele principale ale firmei noastre au fost intotdeauna mentinerea unui standard ridicat de calitate, respectarea termenelor de executie si, inainte de toate, satisfactia clientilor nostri din Vașcău. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

CUM SOLICITI O LUCRARE in Vașcău?

Suna telefon 0735.281.070 sau intra în sectiunea CONTACT – CERERE OFERTA, trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale si vei fi contactat în maxim 24 ore de unul din specialistii nostrii. E simplu!

CONSULTANTA, MASURATORI SI ESTIMARE COSTURI – GRATUIT in Vașcău

  • Efectuate pe înteles, cu argumente!
  • Lasa profesionistii sa intre în casa ta!

Sunteti interesati de constructii Vașcău?

Telefon: 0735.281.070

Sunteti interesati de serviciile noastre ?

Acest site este optimizat si promovat de Optimizare SEO
Free apk download Free pdf download