Constructii Negru Vodă

Constructii Negru Vodă

Suntem o firma de constructii cu personal calificat in domeniul constructiilor civile cat si in cel al constructiilor industriale. asiguram suport atat in domeniul constructiilor mici, mijlocii cat si a celor mari in orice localitate din tara, inclusiv in Negru Vodă. Executam in Negru Vodă urmatoarele tipuri de constructii si amenajari interioare: constructii civile si industriale, construtii caseconstructii case la cheie, mansarde blocuri, amenajari interioare si exterioare, compartimentari gips carton. 

De ce Constructii Negru Vodă?

  • Pentru ca suntem: O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii in Negru Vodă, necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva.
  • Pentru ca respectam: Standardele de calitate si Termenele de realizare stabilite.

PRETURI CONSTRUCTII Negru Vodă FOARTE ACCESIBILE

Folosim in realizarea fundatiilor constructiilor civile si industriale din Negru Vodă, materiale de o calitate si durabilitate superioara: beton, otel beton, plase sudate, aditivi, membrana hidroizolatoare. Acestea prezinta un grad de rezistenta ridicat oferind un plus de siguranta si fiabilitate. De asemenea, structurile de rezistenta sunt realizate din otel beton, plase sudate si beton, elemente care prezinta de asemenea un grad ridicat de siguranta si rezistenta.

Firma noastra ofera si solutii clasice in materie de constructii civila in Negru Vodă. Dintre acestea, cele mai importante sunt pe sectoarele de zidarie portanta si beton, a structurilor pe cadre cu umplutura de zidarie, constructii usoare pe structura din lemn stratificat sau brut, profile zincate tip Z, cladiri cu destinatie industriala pe structura metalica si inchidere cu panouri sandwisch, tabla zincata sau policarbonat.

Asadar, in domeniul constructiilor obiectivele principale ale firmei noastre au fost intotdeauna mentinerea unui standard ridicat de calitate, respectarea termenelor de executie si, inainte de toate, satisfactia clientilor nostri din Negru Vodă. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

CUM SOLICITI O LUCRARE in Negru Vodă?

Suna telefon 0735.281.070 sau intra în sectiunea CONTACT – CERERE OFERTA, trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale si vei fi contactat în maxim 24 ore de unul din specialistii nostrii. E simplu!

CONSULTANTA, MASURATORI SI ESTIMARE COSTURI – GRATUIT in Negru Vodă

  • Efectuate pe înteles, cu argumente!
  • Lasa profesionistii sa intre în casa ta!

Sunteti interesati de constructii Negru Vodă?

Telefon: 0735.281.070

Sunteti interesati de serviciile noastre ?

Lasati un Comentariu


Site realizat de Site Bucuresti | Site inscris in Catalog Firme