[one_half]

Deszapezire Alei, Deszapezire Parcare, Deszapezire Mecanizata

Realizam cu echipe specializate, deszapeziri pe alei din zone rezidentiale, drumuri, scuaruri, parcuri, parcari.  Deszapezirea mecanizata a platformelor de parcare, deszapezirea aleilor si deszapezirea mecanizata a rampelor de acces in garaje sunt servicii de deszapezire care se desfasoara cu freze de zapada si includ prestatia operatorului frezei de zapada.

Manopera de deszapezire mecanizata cu freze de zapada, care implica curatarea zapezii si gruparea zapezii in movile sau siruri, nu include transportul muncitorilor si nici a frezelor de zapada folosite la operatiunile de deszapezire. Operatiunile de deszapezire mecanizata cu freze de zapada sunt disponibile pentru Bucuresti si localitatile limitrofe. In manopera de deszapezire mecanizata cu freze de zapada nu sunt incluse materialele de deszapezire degivrante sau materialele antiderapante folosite la lucrarile de deszapezire.

Operatiunile de deszapezire mecanizata cu freze de zapada constau in deplasarea unueia sau a mai multor freze de deszapezire inclusiv a operatorilor aferenti, la beneficiarii serviciilor de deszapezire mecanizata, in vederea executarii operatiunilor mecanizate de deszapezire, a manoperelor mecanizate de dezapezire si colectare a zapezii. Optional beneficiarii serviciilor de deszapezire mecanizate cu freze de zapada pot solicita incarcarea zapezii in camioane basculante, evacuarea si transportul zapezii colectate. In serviciile de deszapezire mecanizata nu sunt incluse materialele de deszapezire antiderapante sau materialele degivrante pentru curatarea zapezii. Materialul antiderapant sau degivrant folosit la deszapezire va fi achitat separat de serviciile prestate pentru deszapezirea suprafetelor.

Fiind specializati in servicii de deszapezire, echipele noastre de muncitori sunt pregatiti sa intervina de urgenta pentru orice fel de operatiuni de deszapezire a parcarilor, trotuarelor si aleilor de acces rezidentiale, sau industriale, private sau publice, Va recomandam sa ne solicitati serviciile de deszapezire pentru Bucuresti si Ilfov, odata cu anuntarea codurilor de ninsori abundente, pentru o organizare amanuntita si din timp a echipelor de deszapezire, a utilajelor si masinilor de deszapezire, a frezelor de zapada si a materialelor antiderapante si degivrante necesare prevenirii si combaterii depunerilor de zapada si a ghetii.

Firmele de deszapezire sunt foarte solicitate odata cu aparitia codurilor de ninsoare abundenta si depuneri de zapada, asa ca este recomandat sa ne solicitati din timp serviciile de deszapezire.

Odata cu serviciile de deszapezire, putem oferi contra cost clientilor nostri si materiale antiderapante sau degivrante pentru deszapezire, cum ar fi sarea, clorura de calciu, nisipul, clorura de magneziu sau amestecurile de substante antiderapante si degivrante.

[/one_half]

[one_half_last]

 

Firma noastra dispune de personal calificat in operatiuni de indepartare a zapezii este dotata cu toate uneltele si masinile necesare realizarii urgente a operatiunilor de deszapezire, fiind capabile sa actioneze prompt, imediat dupa inceperea ninsorilor, prestand servicii de deszapezire in Bucuresti si Ilfov, dar si in alte localitati si judete din tara.

Sunteti interesati de serviciile firmei noastre ?

Deszapeziri alei, deszapeziri drumuri, deszapeziri terase, deszapeziri parcari

Telefon: 0735.281.070

[/one_half_last]