Oferte

Constructii Fierbinți-Târg

Constructii Fierbinți-Târg

Suntem o firma de constructii cu personal calificat in domeniul constructiilor civile cat si in cel al constructiilor industriale. asiguram suport atat in domeniul constructiilor mici, mijlocii cat si a celor mari in orice localitate din tara, inclusiv in Fierbinți-Târg. Executam in Fierbinți-Târg urmatoarele tipuri de constructii si amenajari interioare: constructii civile si industriale, construtii caseconstructii case la cheie, mansarde blocuri, amenajari interioare si exterioare, compartimentari gips carton. 

De ce Constructii Fierbinți-Târg?

  • Pentru ca suntem: O firma care executa toate tipurile de lucrari de constructii in Fierbinți-Târg, necesare realizarii casei dvs., nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva.
  • Pentru ca respectam: Standardele de calitate si Termenele de realizare stabilite.

PRETURI CONSTRUCTII Fierbinți-Târg FOARTE ACCESIBILE

Folosim in realizarea fundatiilor constructiilor civile si industriale din Fierbinți-Târg, materiale de o calitate si durabilitate superioara: beton, otel beton, plase sudate, aditivi, membrana hidroizolatoare. Acestea prezinta un grad de rezistenta ridicat oferind un plus de siguranta si fiabilitate. De asemenea, structurile de rezistenta sunt realizate din otel beton, plase sudate si beton, elemente care prezinta de asemenea un grad ridicat de siguranta si rezistenta.

Firma noastra ofera si solutii clasice in materie de constructii civila in Fierbinți-Târg. Dintre acestea, cele mai importante sunt pe sectoarele de zidarie portanta si beton, a structurilor pe cadre cu umplutura de zidarie, constructii usoare pe structura din lemn stratificat sau brut, profile zincate tip Z, cladiri cu destinatie industriala pe structura metalica si inchidere cu panouri sandwisch, tabla zincata sau policarbonat.

Asadar, in domeniul constructiilor obiectivele principale ale firmei noastre au fost intotdeauna mentinerea unui standard ridicat de calitate, respectarea termenelor de executie si, inainte de toate, satisfactia clientilor nostri din Fierbinți-Târg. Toate proiectele sunt executate cu respectarea normelor si STAS-urilor in vigoare.

CUM SOLICITI O LUCRARE in Fierbinți-Târg?

Suna telefon 0735.281.070 sau intra în sectiunea CONTACT – CERERE OFERTA, trimite-ne datele tale de contact împreuna cu date ale lucrarii tale si vei fi contactat în maxim 24 ore de unul din specialistii nostrii. E simplu!

CONSULTANTA, MASURATORI SI ESTIMARE COSTURI – GRATUIT in Fierbinți-Târg

  • Efectuate pe înteles, cu argumente!
  • Lasa profesionistii sa intre în casa ta!

Sunteti interesati de constructii Fierbinți-Târg?

Telefon: 0735.281.070

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *