Asfaltare Curte – varianta durabila

Asfaltul reprezinta fara doar si poate varianta cu cel mai mare succes cand este vorba de portiunilor mai mici sau mai mari, de asfaltare curte,   de asfaltare alee, asfaltare drum sau asfaltare parcare, deoarece este un material foarte rezistent. Acesta se foloseste cu precadere pentru aleile de acces in curte sau garaj, pentru trotuarele din fata curtii sau din interiorul acesteia, in jurul casei pentru stoparea infiltratiilor de apa si in jurul depozitelor unde vin des masini de mare tonaj sa descarce sau sa incarce diferite marfuri.

Asfaltare Curte – suprafata neteda si curata

Indiferent ca apartine unei case, unei societati sau bloc, se pare ca ramane singura solutie atunci cand dorim sa avem o suprafata neteda si curata in decursul a mai mult de 10 ani , fara sa fie nevoie de nici un fel de intretinere anuala. Desi nu a fost foarte utilizat la noi cu ani in urma, in ultimii ani , se pare ca exemplele cat mai multe venite constant din afara tarii noastre, dar si faptul ca proprietarii de spatii cu alei, curti, platforme, parcari, drumuri s-au saturtat si vor sa scape de betonul macinat,de betonul amprentat si decolorat si macinat, de pavajul care isi pierde culoarea si se macina dupa doar un an, doi de utilizare, ii fac pe proprietari sa apeleze tot mai des la aceasta varianta. ASFALTUL se aplica in doar cateva ore, se poate calca pe el imediat dupa aceasta si nu necesita intretinere de nici un fel.

Asfaltare Curte – Experienta si Profesionalism

Experienta acumulata si profesionalismul nostru, calitatea produselor si a serviciilor prestate, precum si a rezultatelor obtinute, sunt cartea noastra de vizita in domeniul asfaltarilor. Pentru realizarea lucrarilor compania dispune de parc de utilaje proprii precum si de personal cu inalta pregatire profesionala si cu experienta de peste 5 de ani in lucrari de constructie de drumuri. Dispunem de resurse, experienta si cunostinte necesare pentru executarea lucrarilor la standarde de calitate nationale si internationale.

Asfaltare Curte – De ce noi ?

Fiindca noi detinem toate prerogativele necesare realizarii si acestor tipuri de lucrari, devine o necesitate implicarea noastra in proiectele de acest tip. Necesitatea executarii infrastructurii pentru transport este una aparuta cu multa vreme in urma, iar noi ne bucuram pentru faptul ca putem contribui in mod activ la dezvoltarea acesteia.

Credem in schimbare si in imbunatatirile aduse structuilor preexistente, insa cunoaste si importanta realizarii unei infrastructuri de transport noi, durabile, care sa poata aduce in timp numai beneficii. Aceste beneficii se pot concretiza fie sub forma pecuniara, fie prin cresterea nivelului de satisfactie a populatiei care in mod clar va aprecia dezvoltarea durabila si investitiile de acest tip.

Sunteti interesati de serviciile de asfaltari ?

Telefon: 0735.281.070

Asfaltare Curte 1
Asfaltare Curte 2
Asfaltare Curte 3
Asfaltare Curte 4