Oferte

Asfaltare Curte Baia Mare

Asfaltari Curte Baia Mare

Suntem o echipă de profesioniști specializată în asfaltări. Garantăm cel mai bun preț și cele mai bune servicii de asfaltare curte din Baia Mare. Indiferent ca apartine unei case, unei societati sau bloc, se pare ca ramane singura solutie atunci cand dorim sa avem o suprafata neteda si curata in decursul a mai mult de 10 ani , fara sa fie nevoie de nici un fel de intretinere anuala. Desi nu a fost foarte utilizat la noi cu ani in urma, in ultimii ani , se pare ca exemplele cat mai multe venite constant din afara tarii noastre, dar si faptul ca proprietarii de spatii cu alei, curti, platforme, parcari, drumuri s-au saturtat si vor sa scape de betonul macinat,de betonul amprentat si decolorat si macinat, de pavajul care isi pierde culoarea si se macina dupa doar un an, doi de utilizare, ii fac pe proprietari sa apeleze tot mai des la aceasta varianta. ASFALTUL se aplica in doar cateva ore, se poate calca pe el imediat dupa aceasta si nu necesita intretinere de nici un fel.

Credem in schimbare si in imbunatatirile aduse structuilor preexistente, insa cunoaste si importanta realizarii unei infrastructuri de transport noi, durabile, care sa poata aduce in timp numai beneficii. Aceste beneficii se pot concretiza fie sub forma pecuniara, fie prin cresterea nivelului de satisfactie a populatiei care in mod clar va aprecia dezvoltarea durabila si investitiile de acest tip. Punem la dispozitia clientilor din Baia Mare, atat consumatori individuali, cat si la nivel de companii, o intrega gama de servicii de asfaltare curte, parcare, platforma, alee pietonala.

Fie ca vorbim despre alei pietonale in cadrul locuintelor individuale, despre parcaje sau alei subterane, despre constructia de strazi, curti sau autostrazi, fie ca vorbim despre mediul rural sau despre mediul urban, acestea sunt adevarate provocari pentru noi si chiar mai mult decat atat, asfaltarile curtilor din Baia Mare sunt adevaratele noastre obiective.

Asfaltari Curte Baia Mare – calitate inainte de toate !

Echipele noastre de muncitori calificati cunosc si ei aceste lucruri, iar etapa de punere in opera este asistata de inginerii nostri cu experienta in asfaltari curti Baia Mare , care pot asigura realizarea lucrarilor in depline siguranta si cu pierderi minime.

Fiindca noi detinem toate prerogativele necesare realizarii si acestor tipuri de lucrari, devine o necesitate implicarea noastra in proiectele de acest tip. Necesitatea executarii infrastructurii pentru transport este una aparuta cu multa vreme in urma, iar noi ne bucuram pentru faptul ca putem contribui in mod activ la dezvoltarea acesteia. Realizarea infrastructurii pentru transport din Baia Mare necesita atentie si dedicare, seriozitate, insa mai presus de orice necesita cunoasterea foarte buna a informatiilor, a datelor problemei cu care se confrunta echipa la momentul realizarii lucrarii de asflatari curti Baia Mare .

Sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001, implementat la Deka Ville, ofera inca o data siguranta executiei unor lucrari de asfaltari curti Baia Mare  la cele mai inalte standarde de calitate, acceptate international.

Sunteti interesati de asfaltare curte in Baia Mare ?

Deka Ville – Telefon 0735281070

Related Posts

2 thoughts on “Asfaltare Curte Baia Mare

 1. Cornea diana spune:

  Buna,
  As dorii să îmi asfaltez o curte de 180 mp in Sacalaseni.
  Va rog să îmi oferiți un pret.
  Multumesc

 2. Nichita Dan spune:

  Buna seara ,sunt interesat de asfaltarea unui pod ,în localitatea Catalina ,aproximativ 80 ,mp,dacă puteți să – mi faceți o oferta de preț.
  Cu stima ,
  Dan Nichita
  Tel 0723564029

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *